Friday, October 17, 2014

Saya Dah Jadi Tunang Awak.. !!


Assalam kawan-kawan... terima kasih terima kasih sudi membaca Enty saya.. Hari ini saya nak berkongsi Cerita Bahagia Saya.. (malu lah pulop hihi )

Nak tahu tak... saya dan Jadi Tunang orang !!! ALLAH bersyukut sangat. Walaupun bertunang itu bukanlah green light menghalalkan hubungan namun bagi saya ianya satu kemajuan. ONE step Closer gituu orang bilang.. Mungkin setiap dari kita ada kisah cinta tersendiri dan kesan cinta saya... Hanya untuk saya hihi. Alhamdulillah nikmat sebagai Tunang itu lebih indah berbanding sebagai kekasih. Haaa kenapa saya kata macam tue, Bila dan jadi Tunang ne banyak kelebihan. Pertama saya dah bebas pergi rumah dan kampung Tunang saya.. dulu tak boleh dia tak kasih. Lepas tue nak dating pon tak paya dah sorok-sorok dan dating kat Rumah saja... best tak...?? Mestilah best !!

Tapi kita sebagai wanita kena sentiasa ingat batas-batas wLaupun dan Sah Sebagai Tunang. Not yet Pegang-pegang dekat-dekat oke.. Orang kata tempoh bertunang itu adalah Tempoh untuk kita mengenali pasangan kita. Soo gunakan lah ia sebaik yang mungkin...

ak
SAYA SAYANG AWAK ENCIK TUNANG SAYA ♡♡♡♡♡

 photo http---signaturesmylivesignaturecom-54492-233-7F22522347D0DA79A6199530F76391FC_zps7fe83902.png

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...